Armband no. 2 - Såld

Mörklila glansigt nylonband med fina berlocker längs hela vägen. Bandet kan antingen knytas runt handleden (se bild) eller bäras runt halsen.

Pris: 60 kr

Se i menyraden under beställningsinformation hur du gör för att beställa





S Å L D !


Jennifer - Yaya Smycken

Armband no. 1 - Såld

Långt treradigt band i svart mockaimitation med ett silverfärgat hjärta i varje ände. Bandet kan antingen knytas runt handleden (se bild) eller bäras runt halsen. Välj efter humör :)

Pris: 55 kr

Se i menyraden under beställningsinformation hur du gör för att beställa.


 S Å L D !


Jennifer - Yaya Smycken


Kaos :)

Ja, just nu ser bloggen rätt kaotisk ut men jag håller på att fixa designen m.m. Under helgen kommer jag förhoppningsvis bli klar och då kommer även de första smycken komma upp här. Missa inte det! ;)

/Jennifer

Frågor

Alla frågor och funderingar kan ni maila till mig på [email protected] eller så skriver ni er fråga som en kommentar till ett inlägg härpå bloggen.

/Jennifer

Beställning - hur gör man? :)

För att beställa ett smycke från bloggen så skickar du ett mail till mig på [email protected] där du anger:

Namn
Fullständig adress
Telefonnummer
Eventuell storlek och/eller färg

och vilket smycke du vill
ha - Varje smycke kommer märkas med en siffra så det är den siffran du anger i mailet.

När jag fått mailet så skickar jag tillbaka en bekräftelse där jag även bifogar till vilket kontonummer du ska sätta in din betalning.

Observera att många av smyckena bara finns i ett exemplar.

/Jennifer


Välkommen!

Som sagt, välkomna till Yaya Smycken. På denna blogg kommer ni bland annat finna smycken gjorda utav mig men kanske även lite annat smått och gott :)

Designen på bloggen får vara så här enkel tills jag förhoppningsvis kunnat fixat ihop något snyggare och personligare. Tips tas gärna emot! ;)

Vem är då jag? Jo, jag heter Jennifer och har gjort egna smycken av och till i många år. Men på senare år har det blivit lite mer. Jag använder mig av olika material och tycker det är kul att testa på olika tekniker.
Förutom att göra smycken så läser jag på univeritetet, jobbar i bokhandel och driver webbshoppen www.houseofyaya.se tillsammans med min mamma. Så det är fullt upp!

I kommande inlägg kommer ni kunna läsa hur ni går tillväga för att göra en beställning och så kommer jag såklart lägga upp de första smyckena.

Ha det gott!

/Jennifer

Yaya Smycken








Yaya Smycken


RSS 2.0